Annika Kofoed i regi på Helsingborgs stadsteater

Kom och träffa Annika Kofoed och lyssna när hon berättar om sin tid som skådespelare i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborgs stadsteater. Annika är utbildad regissör och har under de senaste åren satt upp älskade uppsättningar på Helsingborgs stadsteater. Känner du till Nils Holgerssons underbara resa eller Pelle Erövraren 1? För dessa stod Annika för regin. Att arbeta platsspecifikt med research är något som Annika gjort med bland annat musikalprojektet East Side Stories. Annika kommer också med hemliga gäster från musikalvärlden som uppträder med musik och sångnummer.

Onsdag 4/4 18:00
Idé A Drottninghög

Ingen föranmälan. Fri entré
Samarrangemang med Multiteket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: