Att navigera i jobbdjungeln

Bild1Varmt välkommen till vår nya föreläsningsserie ”Att navigera i jobbdjungeln”!

Återstående tider:

12/4 kl. 18:00 – 20:00 på IdéA Drottninghögs Bibliotek

19/4 kl. 18.00 – 20.00 på IdéA Drottninghögs Bibliotek

För det är verkligen en djungel och vi är många som inte fått alla verktyg som gör det lättare. För hur ser ett snyggt CV ut och hur fungerar det när en minglar och bygger nätverk? Det är dags att vi blir fler som får ta del av experternas bästa tips. Därmed arrangerar Tillsammans i samarbete med JobbKlar en helt kostnadsfri föreläsningsserie dit just du är välkommen.

Under tre kvällar i april kommer vi vara på IdéA på Drottninghög för att snacka jobbsök med er.

5 april Den här kvällen tar vi och djupdyker i alla former av ansökningshandlingar, det vill säga hur en skriver CV, tolkar jobbannonser och får till ett bra personligt brev…. Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda

12 april Vart finns jobben egentligen? Det är frågan vi svarar under detta andra tillfälle. Vi kommer att diskutera de olika vägar som du som arbetssökande kan använda för att hitta nya möjligheter. Arrangeras i samarbete med ABF Helsingborg

19 april Du har fått jobbintervju – grattis! – men har du koll på hur du tar dig an tillfället på bästa sätt? Den här kvällen är det fokus på hur du förbereder dig och levererar på jobbintervjuer. Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Skåne

Varmt välkomna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: