Drottninghögs egen frisör och barbershop har öppnat

Nu kommer alla män i nordöstra staden ha möjlighet att bli rikligt fina både på huvud och kind. Denna vecka slog Bakbershop Style upp portarna till Drottninghögs egen frisör och barbershop. De finns på Drottninghögs centrum bredvid apoteket och blir ett bra komplement till Salong Elite som redan finns.

Det är Hicam Hassan som äger butiken. Han har flera års erfarenhet från Libanon. Till sin hjälp har han Abdullah Khateeb som är frisör från Syrien. De erbjuder inte bara klippning utan alla möjliga behandlingar. Rakning med kniv, ansiktbehandling och ögonbrynsplock är bara några av de behandlingar som erbjuds till ett riktigt bra pris.

Jag tycker att det är riktigt trevligt att det kommer fler verksamheter till Drottninghögs centrum. En riktig herrfrisör där man även kan få hjälp med skägget är något som har saknats.

Hicam tror att det finns stora möjligheter att få verksamheten att gå runt. Han vänder sig inte bara till de boende på Drottninghög utan menar att det lätt att ta sig hit och att det alltid finns gratis parkeringsplatser. Innan jag lämnar Bakbershop Style, lovar Hicam att erbjuda rabatt till kunderna de första två veckorna.

Barberhop Style har öppet måndagar till fredagar klockan 9-18 och på lördagar har de öppet klockan 9-15.

Du kan även gilla och följa dem på Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: