Kvinnojouren träffar Rekrytera

Projekt Rekrytera vill hjälpa alla människor i Nordöstra staden att komma ut i utbildning eller arbete. Även vi behöver få veta mer och lära oss nya saker. Ibland stöter vi tyvärr på kvinnor som är utsatta för psykiskt eller fysiskt våld. Vi ville därför veta mer om vad kvinnojouren är och vad de gör.

Else-Marie har arbetat på kvinnojuren i Helsingborg i 18 år. Hon berättar att Helsingborgs Kvinnojour erbjuder individuell kostnadsfri hjälp till kvinnor som blir utsatta för någon form av våld i sina nära relationer. På Helsingborgs Kvinnojour kan kvinnor och tjejer få professionell hjälp i form av samtal, råd via telefon eller råd via mail.

Alla är välkomna! Du behöver inte vara bosatt i Helsingborg för att få hjälp hos dem.

Här kan du läsa mer om kvinnorjuren.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: