Ljuset i mörkret – dags att kontrollera din brandvarnare

Nu när vi går mot mörkare tider och vi i allmänhet använder stearin och värmeljus mer frekvent är det viktigt att du kontrollerar så att din brandvarnare fungerar. Håll knappen på brandvarnaren intryckt under ett par sekunder. Den ska då ge ifrån sig ett långt högt pip. Om pipet är svagt eller inte hörs alls, bör du byta batteriet. Inköp av nytt batteri och själva batteribytet gör du själv. Om du som hyresgäst hos Helsingborgshem inte har fått någon brandvarnare monterad, vänligen kontakta vår kundservice på tel. 042-208000 eller gör din felanmälan på vår hemsida, http://www.helsingborgshem.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: