Är din barnvagn borta från trapphuset?

Det kan vara vi som har tagit den… Det är flera orsaker till att det inte får lov att finnas varken barnvagnar, cyklar eller skor  ute i våra trapphus. Den viktigaste är dock att det är gällande brandskyddsregler som säger att trapphusen ska hållas fria för det fall brand inträffar och räddning eller utrymning av byggnaden krävs.

Det ligger givetvis i alla boendes intresse att trapphusen hålls rena och fria men framförallt är det den aspekten om något inträffar som är viktigt. Just nu pågår de regelbundna kontrollerna på Dalhem, som Helsingborgshem utför, då bortforsling sker av dessa icke tillåtna saker som då och då står i trapphusen. Allt lappas med datum samt vilket kvarter det kommer ifrån. De finns att återhämta mot beskrivning efter kontakt med fastighetsvärden.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: