TOKIGA PRISER PÅ DUNKERS SCENKONST

Dunkers kulturhus fyller 15 år den 27 april. Och för att fira detta i förskott – och samtidigt slå ett slag för det smått fantastiska programmet för scenkonsten på Dunkers under våren – vill de belöna dig som äger ett Kulturkort – eller önskar att du hade ett.

Du med Kulturkort får en helt galen rabatt på 50 procent för biljettköp till de olika evenemangen, du utan får 30 procent. Så boka in tisdagen den 31 januari så ses vi på Dunkers mellan klockan 18 och 20. De kryddar kvällen med en filosofisk programförklaring och med musikalisk underhållning av världsmästarna i Pearls of the Sound jämte tilltugg och förfriskningar. Detta gäller alltså bara den 31/1 mellan klockan 18-20.

Läs mer här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: