Snart börjar renoveringen av Grönkullagatan 9, 11 och 13

Nu har alla hyresgäster godkänt renoveringen och ombyggnaden/renoveringen. Det gör att Helsingborgshem kan påbörja förberedelserna inför arbetet.

Det som händer nu är att man förbereder marken för att kunna ställa ut redskaps- och arbetsbodar på grönområdet mellan husen. Det kommer att ta ner en del träd och buskar som kommer att återställas då arbetet är klart. Under dagtid kommer det även att vara en del störande ljud.

För att det ska vara säkert för alla så kommer det att sättas upp staket runt husen och på gårdarna. Det kommer även att finnas hänvisningar hur man kan gå istället.

IMG_3714[1]

Det kan vara bra att tänka på att det nu kommer att vara en hel del byggtrafik på Drottninghög, Det kommer att köra arbetsfordon på gårdar och på gång- och cykelvägar. Prata gärna med era barn och var lite extra uppmärksamma när ni är ute i området.

Vill ni veta mer eller har några frågor om får ni gärna kontakta Li Hautala, 042-20 80 56 eller Daniel Kirschner, 042-20 80 51 som är projektsamordnare på Helsingborgshem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: