Ny tillfällig in- och utfart till Blåkullagatan

Som vi tidigare berättat om och som de flesta har märkt så är arbetet längs Vasatorpsvägen för att göra plats till HelsingborgsExpressen i full gång. Det innebär bland annat att delar av vägen är avstängda och att det är begränsad framkomlighet på andra delar.

För att underlätta för de som bor på Blåkullagatan och de som besöker Drottninghögs centrum har nu en tillfällig in- och utfart till Blåkullagatan öppnats. Det är den tidigare bussgatan från Drottninghögsvägen som nu är breddad och där fordonstrafik nu är tillåten. Vi hoppas att det ska göra att det känns lite lättare att stå ut med byggstöket på Vasatorpsvägen. Vi vill även passa på att påminna om att man inte får köra in på bussgatan på Tränsgatan utan måste använda andra vägar som är skyltade med orangea pilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: