Äntligen började drömmen

Grönkulla-Pilot3

När jag kom första gången till området Drottninghög och sa alla byggnadsarbeten, visste jag att de bestämde att börja förändra hela området. Att bli Drottninghögs Område förstamiljonsprogrammet i Helsingborg är jätteintressant och förhoppningsfull. Både Helsingborgs stad och Helsingborgshem är som ska driva det här stora projektet DrottningH. Området byggdes på 60 -70 talet, och jag tror att det är dags att återuppväcka andan i området igen. I projektet ska de ta vara på det som är bra med området och förbättra det som behövs. De kommer att renovera, ombyggda, och skapa flera nya bostäder, nya gator och fler platser där människor kan träffas.  Projektet går steg för steg framåt. Efter nästan 20 år kommer området att bli ett helt nytt. De har redan börjat på kvarteret Grönkulla I området, och snart börjar dem på centrum också, så lycka till Drottninghög.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.