Vasatorpsvägen förändras

När jag cyklade hit i dag såg jag alla träden som var borta utmed Vasatorpsvägen.  Det var faktiskt en otrolig utsikt. Området Drottninghög var som en gömd skatt, när man tog alla träd, man kunde se hur vackert Drottninghög är. Jag känner att utvecklingen av Drottninghög har påbörjat! Känslan var väldigt bra och jag kan inte beskriva det. Speciellt i morse när du stannar ett ögonblick och andas in den friska luften i området du känner att du upplever fantasin som finns bara i filmerna, och det som gör ännu mer underbart är ett bageri i närheten, när jag stannade förbi och köpte färska bröd. Om ni tror att jag överdriver, ni kan komma till området och besöka Drottninghög i Helsingborg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: