Var med och dra igång bygget av nya stadsdelen

 Helsingborgs stad drar igång bygget av nya Oceanhamnen. En helt ny stadsdel som tar Helsingborg rakt in i framtiden. Helsingborgs stad drar igång bygget med en feststämning som kommer att ge dig hissnande tankar på vad som är möjligt, så välkommen till Oslopiren lördagen 24 mars med start klockan 15.

Helsingborgs stad ska bygga en ny unik stadsdel byggd på öar med den senaste tekniken, varierade boendeformer i centralt läge vid havet. Det är också en del i det långsiktiga arbetet för att bygga ihop Helsingborg till en gemensam stad. Den första etappen ska ge plats för tre kontorsbyggnader, fyra bostadskvarter, ett torg, en ny park i torrdockan, en kajpromenad och en kanal som skapar den första ön i stadsdelen. En arkitektonisk S-formad gång- och cykelbro mellan Oceanpiren och Knutpunkten ökar närheten till centralstationen och centrum. Den kommer att vara klar när de första flyttar in i området.

Tillsammans med dig kommer vi att ha en magisk kväll där du kan testa, smaka och leka med graffittikonstnärer, foodtrucks, nycirkusartister, byggare och visionärer. Och inte minst kolla in hur vi ser på framtidens stadsdel Oceanhamnen, för hur är egentligen utsikten från 8:e våningen?

Vi avslutar dagen med en spektakulär nycirkusupplevelse tillsammans med berömda Jesper Nikolajeff och hans 11 UPP-täckande artistkollegor, missa inte detta för allt i världen!      Program för dagen hittar du här 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: