Rikshem utvidgar sitt sociala åtagande!

Sommaren 2013 började Rikshem med att erbjuda sommarjobb till ungdomar i åldern 16 – 19 år och boende på Fredriksdal. För oss är sommarjobben en värdefull möjlighet att visa vårt engagemang som hyresvärd samtidigt som unga ges en chans till sysselsättning. Vi samarbetar även med Jobblotsen, som skapar nya vägar till arbete och verkar för att ge människor en varaktig sysselsättning. Genom deras unika metoder tillgodoser de behov från näringsliv, arbetssökande och kommun för att hitta rätt kompetens till rätt plats.

Under sportslovsveckan 2015 kommer vi, i samarbete med AMF (före detta UVN) och Idé A Stadsdelsutveckling, att anställa fem stycken ungdomar 13 – 15 år och ge dem lättare arbetsuppgifter. Dessa ungdomar är våra presumtiva hyresgäster som är mona om och hoppas att de kan känna en samhörighet med, och kärlek till sin stadsdel.

Rikshem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: