Säljstart Brf Äppelgården 1, nya bostadsrätter i Drottninghög

Nu erbjuder HP Boendeutveckling, i samarbete med Ulricehamns Betong, ett nytt bostadsrättsboende vid Vasatorpsvägen. Bosätt dig i en modern, ljus och rymlig lägenhet i en nytänkande stadsdel som spirar av utveckling. Här kan du enkelt varva aktiviteter och lugn med närhet till både service, stadsliv och grönska!

Läs mer om Brf Äppelgården 1

03_Hörnet

Brf Äppelgården har fått sitt namn efter de fruktodlingar som historiskt funnits i området. De fyra huskropparna varvar modern arkitektur med klassisk elegans och inramar en inbjudande, bilfri innergård för alla åldrar.

03_Interiör_Köket+Vardagsrum

I lägenheterna har fokus lagts på välplanerade planlösningar, goda förvaringsmöjligheter och rymliga inglasade balkonger. Bostäderna får fina ljusinsläpp och stora rymliga ytor för sällskapsliv i kök och vardagsrum. Från många av lägenheternas balkonger eller uteplatser kan man titta ut över den mysiga, privata innergården. Möjligheterna till möten blir många, bjud grannen på fika på balkongen eller varför inte en grillkväll med vännerna på innergården!

03_Interiör_Köket

Information om försäljningsstart

Bostäderna fördelas efter kötid.  Kontakta Länsförsäkringars mäklare redan idag för mer information och för att få din plats i kön inför försäljningsstarten, Josefine Andersson 042-633 98 23 eller Caroline Henell 042-633 98 18.

Varmt välkommen till informationsmöte den 4:e december kl 18.00 i HD Huset, Vasatorpsvägen 1E, ingen föranmälan krävs. Dagarna efter mötet kontaktas alla intressenter i tur och ordning efter kötid och möjlighet ges att teckna bokningsavtal.

Du träffar oss även på Drottninghögs julmarknad den 6 december, välkommen att prata bostad med oss! 

Vill du bli kontaktad av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, använd gärna kontaktformuläret nedan.

 

 

 

2 kommentarer på “Säljstart Brf Äppelgården 1, nya bostadsrätter i Drottninghög

Add yours

 1. Äntligen! Så roligt att det är på gång och jag tror att dt blir riktigt fina lägenheter med ett riktigt bra läge. Kommer det att vara sundsutsikt?

  1. Hej!

   Vi kan tyvärr inte garantera att lägenheterna får utsikt över sundet, men kanske kan man, från någon av lägenheterna längst upp, få en liten glimt. Däremot så är alla lägenheter genomgående, så alla får möjlighet till utblickar åt minst två håll oavsett vilken lägenhet man väljer!

   Med vänlig hälsning
   Jessica Leremar
   HP Boendeutveckling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: