OV Helsingborg besökte Rekrytera på Drottninghög

OV Helsingborg besökte igår Rekrytera och berättade för nyfikna besökare om sitt företagsnätverk på över 100 aktiva företag. Med många år i olika företag så svarade OV:s representanter också på frågor om vad arbetsgivare tittar efter i en rekrytering, och hur man bäst visar sitt intresse för en tjänst.

OV berättade även om sina idrottssatsningar för barn och unga i Nordöstra staden som hittills har gett 270 barn möjligheten till en aktiv fritid. I samarbete mellan Rekrytera och OV Helsingborg så matchar vi nu intresserade bland barnens föräldrar mot språkpraktiker inom klubbens företagsnätverk, för att öka de vuxnas ingångar och kontaktnät mot arbetsmarknaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: