Fermentera mera! Onsdagen 22/11 klockan 18.00

Fermentera mera!

Onsdagen 22/11 klockan 18.00

Hanna Bergström, författaren till boken Vegan Vegan!, berättar om fördelarna med fermentering, hur det går till, vad man ska tänka,och allt annat du kan fundera på. Fakta om vad bakterierna gör när du stängt burken blandas med praktiska tips och inspiration. Tillsammans provar vi att syra grönsaker. Ingredienser finns påplats, och glasburk går att köpa till självkostnadspris. Det går även bra att ta med en egen burk. Idé A Drottninghög Blåkullagatan 5

Ingen föranmälan. Fri entré.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.