Berätta om ditt drömjobb och få en gratis drink och låt i vinylbaren.

I morgon, den 7 december,  är det julmarknad på Drottninghög och som vanligt blir det massor av aktiviteter för barn i alla åldrar. Projekt DrottningH och Projekt rekrytera vill bjuda in alla som är över 18 år till vår vinylbar med alkoholfria drinkar och musik som du glömt att du minns.

img_7579

Berätta om ditt drömjobb så bjuder vi på en drink och du får önska en låt i vinylbaren. Projekt Rekrytera kommer dessutom att hålla ögon och öron öppna för att hitta fler brobyggare. Det kanske är just du som är den vi söker? Här kan du läsa om den första brobyggaren.

Detta gör vi i projekt Rekrytera.
I Rekrytera arbetar vi tillsammans med dig mot dina mål på arbetsmarknaden. Hos oss möter du bland annat arbetsför-medlare, coacher, studie- och yrkesvägledare, matchare och brobyggare. Vi finns samlade under ett tak och är ett stöd för dig i din utveckling mot ditt nya arbete.

Naturligtvis kan du även få svar på dina frågor om vad som händer i projekt DrottingH.

Hoppas att många hittar dit säger DJ Heatleaf och 2gun.

 

En kommentar på “Berätta om ditt drömjobb och få en gratis drink och låt i vinylbaren.

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: