Inflyttningsfest och julfest på tryckeriet 1 december

Du får inte missa inflyttningsfesten på Tryckeriet, Vasatorpsvägen 1 den 1 december klockan 15-19. Då tjuvstartar vi i projekt DrottningH sommarens stora event H22 city expo. Förutom att möta oss i projektet kommer du att kunna träffa flera av de som kommer att ha aktiviteter på Drottninghög nästa sommar. Vi hoppas att alla som är nyinflyttade i Nordöstra Staden vill komma på vår inflyttningsfest.

Förutom Idé A, Helsingborgshem och projekt DrottningH finns det många andra spännande ”rum” att besöka.

H22 är på plats och berättar och visar vad du inte får missa att besöka under nästa sommar. Här finns något för alla, som gillar musik, kultur, ny teknik och smarta lösningar. Den som vill får gärna ta en fika och prata med vår robot Emely som kan träna dig inför en jobbintervju.

DM står för Do More och är en inbjudan till dig att ”göra mer” av just det som du gillar. DM är en helt ny typ av destination: Vi bygger upp en marknad för tillfälliga och långvariga butiker, vi bygger ett kök för leverans och servering på plats, vi planterar och odlar utomhus och i växthus. Men mest av allt blir DM en mötesplats på Drottninghög, året om.

 72 på H22 inreder & renoverar en lägenhet på Drottninghög i samma stil som den kan ha sett ut under 60 talet fram till 1972. Och alla kommer att kunna få möjligheten till att ta del av detta under H22 stadsmässan nästa sommar. OM du har saker som skulle passa i lägenheten får du gärna prata med dem.

SafeGrowth. Helsingborg testar en ny metod för stadsdelsutveckling med fokus på invånarengagemang där du som invånare kan gå en utbildning för att göra din del av staden trevligare och tryggare. Du får möta invånare som går utbildningen och höra vad de har gjort.

Riksbyggen är sedan i våras färdiga med sitt projekt Körsbärslunden på Drottninghög. De har byggt 149 lägenheter med boendeformerna bostadsrätt, hyrköp av bostadsrätt och hyresrätt. Intresset för alla tre boendeformerna har varit mycket stort. Kom och prata med en av de nyaste fastighetsägarna på området.

Barnkammaren med superhjältar och full fart för alla med barnasinne.
Idé a och projekt Drottninghög ser barnen som vår viktigaste tillgång. Därför kommer du att kunna träffa Superhjältarna från H22. Du kan även hjälpa till med att rita och måla din egen superhjälte på vår väggmålning eller få ett eget ballongdjur. Fredagsklubben är på plats.

Samtidigt är det Multi Kulti Vinterjulfest
Välkommen till årets Vinterjulfest. Värm magen med glögg, kaffe eller en kopp varm choklad och värm ditt hjärta med alla fantastiska uppträdanden på scenen. För dina sinnen finns det julloppis, julmarknad, utställare, julpyssel, fiskedamm, cykel på jul och viktigast av allt. Tomten kommer på besök! Välkommen! Ingen föranmälan. Fri entré.

Viktigt om ny restriktioner från folkhälsomyndigheten
För jul- och inflyttningsfesten på Tryckeriet den 1 december innebär det att personer över 18 som kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis är välkomna. Vi kommer at se till att detta kontrolleras vid entrén av ordningsvakter. Vi ser positivt på dessa restriktioner då det ger oss en möjlighet att genomföra evenemanget på ett säkrare sätt både för besökare och för oss som jobbar.

Våra fantastiska stadsdelsmammor kommer att finnas på plats utanför för att berätta hur man kan skaffa ett vaccinationsbevis och informera om Covid19.

En kommentar på “Inflyttningsfest och julfest på tryckeriet 1 december

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: