Pizza och svar på frågor om H22

Den 17 november klockan 17-19 kan du vara med att ta fram Drottninghögs egen H22 pizza och få veta mer om vad som ska hända tillsommaren under H22 city expo. Helsingborgshem bjuder på Pizza utanför Idé A och projekt DrottningH bjuder på samtal och H22 bakelse. Du behöver inte anmäla dig det är bara att komma.

Till sommaren vill alla besöka Drottninghög. Den 30 maj till den 3 juli pågar H22 City[1]expo som handlar om framtidens smarta städer. Drottninghög är en stolt del av H22 och ett av de 4 huvudområdena.

På Drottninghög är temat hur Drottninghögsborna och projekt DrottingH tillsammans har utvecklat området.  Nu har du möjlighet att få reda på vad som händer under H22 och varför du och dina  vänner ska fira sommaren i Helsingborg. Du kommer som vanligt att träffa oss som arbetar i Projekt DrottningH och ställa frågor om vad som händer just nu och på längre sikt. Vi vill speciellt bjuda in alla nya Drottninghögsbor.

Redan den 1 december klockan 15-19 kan du få träffa oss igen på vår inflyttningsfest på Tryckeriet. Då har vi dessutom med oss flera av våra samarbetspartner inför H22 city expo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: