Idag hade vi tyskarna över på besök på Drottninghög!

Den tyska ministern, Wolfgang Tiefensee, som ansvarar för frågor kring näringsliv och innovation i den tyska delstaten Thüringen besökte Drottninghög idag under eftermiddagen. I ministerns sällskap fanns det ca. 30 personer som bestod av en näringslivsdelegation med utvalda företag och institutioner.

Den tyska ministern och delegationen anlände till Drottninghög på eftermiddagen. Därefter fick dem uppleva en välutförd guidad rundvandring på Drottninghög. Vi visade bland annat lekplatsen, Prinsessor och Drakar, Växthuset, Körsbärslunden och Stadskvarteren. Studiebesöket hade fokus på miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet samt hållbar stadsplanering.

En väldigt lyckad och trevlig rundvandring som slutade med nöjda och glada miner från den tyska ministern och delegationen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: