Jag är DrottningH

Här kommer du med jämna mellanrum att kunna läsa om oss som på något sätt arbetar med DrottningH – Helsingborgs projekt för att utveckla stadsdelen Drottninghög. Vi är många som jobbar i DrottningH, från staden, från olika företag och föreningar, och andra verksamheter.

Jag heter: Arne Gunnarsson

Ålder: Jag är född samma år som höjdhopparen, Patrik Sjöberg och Shania Twain den kanadensiska sångerskan, 1965.

Min koppling till projekt DrottningH: Jag har Helsingborgs bästa jobb och arbetar med information, kommunikation och sociala frågor i projekt DrottningH. Min tonårsdotter tycker inte att jag har ett riktigt jobb eftersom jag bara gör roliga saker. Att kort berätta vad jag gör är omöjligt.

Favoritfärg: Alla nyanser av grönt, därför trivs jag bra på Drottninghög. Drömmer om att ha racinggrön sportbil men har mest haft gråa bilar.

Favoritmat: Det beror på årstid och humör men senaste gången jag var utomlands längtade jag efter hemlagad potatismos, köttbullar och rårörda lingon. Äter dock mesta matrester på jobbet till lunch varje dag.

Favoritmusik: Allt som spelas på Radio P4 Malmöhus. Gärna svenskt.

Det här gör mig glad: Det kan vara små vardaglig saker som är enkla att göra men som blir så uppskattade. Det kan vara att hålla upp dörren för någon, ett leende eller bara att säga hej.

Det här gör mig arg: När någon slänger skräp på marken trots att det finns en papperkorg bara en liten bit bort. Det är så onödigt och förstör för så många.

Det bästa med Drottninghög är: Alla människor som bor där. De är glad, trevliga och är så engagerade i så många olika saker. När jag träffar någon på området som berättar något om sig själv så blir det ofta en fantastisk historia som gör mig glad.

Detta vill jag förändra med Drottninghög: Synen på området från de som aldrig har varit där. Jag möter många som är negativa till Drottninghög men som får en helt annan bild av området då de varit där.

Detta önskar jag att alla visste om Drottninghög: Att det finns så mycket spännande som händer på Idé A. De har ett fantastiskt program som inte finns i någon annan del av Helsingborg. Mycket av det som händer där kommer från besökarna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.