Svalka i sommarvärmen

Den populära vattenrutschkanan Waterslide och andra roliga aktiviteter kommer till Drottninghögsparken även denna sommar.

–Förra året kom det vissa dagar så många som 250 barn som åkte om och om och om igen ner för den orangea vattenrutschkanan. Vi hoppas att Helsingborg Summer Fun sprider samma glädje även denna sommar, säger Mirela Ferhatovic, projektledare för eventet på Helsingborgshem.

Helsingborg Summer Fun drar i gång den 1 juli och är öppet varje dag mellan klockan 12–18 fram till och med den 1 augusti.

–Vattenrutschkanan är på plats hela månaden och varje vecka blir det dessutom en ny, spännande aktivitet att prova. Den 27 meter långa hinderbanan brukar var riktigt poppis, säger Mirela Ferhatovic.

Alla helsingborgare är välkomna till Drottninghögsparken. För att det inte ska bli för trångt delas dagen in i besöksperioder då max 35 besökare släpps in på området samtidigt.

–I väntan på att få komma in på aktivitetsområdet kan du besöka lekplatsen Drakar och prinsessor, ha picknick på grönområdet precis utanför eller varför inte ta en promenad på Drottninghög. Här händer otroligt mycket spännande; det byggs nytt, renoveras och nya grönytor och mötesplatser tar form. Välkommen, avslutar Mirela Ferhatovic.

Foto Samir Kafedzic

En kommentar på “Svalka i sommarvärmen

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: