Filminspelning 11/9

Undrar ni varför det sprang runt människor med filmkameror på centrala Drottninghög igår? Jo, det beror på att ett filmteam från Helsingborgs stad samlades vid växthuset på Drottninghög, för att dokumentera den fina stadsodlingen samt människorna som bor i närheten.

Personer som bor på Fredriksdal, Drottninghög och Dalhem deltog i bilder och film. Syftet med denna inspelning är att sprida en känsla av gemenskap och locka människor från andra delar av staden att flytta till detta område. 

Förutom att filma och fotografera bjöds det på kaffe och grillad korv. Engagerade personer i området rensade ogräs, gjorde fint i växthuset och serverade fika. Det var med andra ord en mycket trevlig eftermiddag, där unga och gamla träffades i en fin miljö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.