Välkomna till EA(S)T på söndag den 15/9

På söndag är det dags för områdesfestivalen EAST, på grönområdet vid Drottninghögbadet mellan klockan 12-16. Det kommer att vara massor av aktivister som är gratis och öppet för alla. Hoppas att just du vill komma!

Festivalen sätter mat och underhållning i centrum och årets tema handlar om social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Med utgångpunkt i detta tema kommer festivalen att erbjuda roliga aktiviteter för personer i alla åldrar.

Projekt Drottning H kommer tillsammans med Idé A att bjuda på smakportioner av hemlagad svampsoppa med smak av kantarell och kastanjechampinjon. Du kommer även att kunna se en 3D modell av Drottninghög och få svar på dina frågor om vad som händer på Drottninghög i framtiden. Du kan även prata trygghet med Saul och Susanne.

Vidare kommer det att anordnas loppis, kocktävling, dansuppvisning och sportaktiviteter. Det kommer också att finnas foodtrucks som säljer mat samt möjlighet att lära sig mer om odling.

Evenemanget anordnas av Helsingborgshem för att väcka intresse och öka gemenskapen i de närliggande bostadsområdena. Vidare är syftet att bygga broar mellan Helsingborgs nord östra stadsdelar; Drottninghög, Dalhem, Fredriksdal och Vasatorp, och övriga delar av staden.

Detta är ett evenemang du inte får missa. Återigen välkommen!

Vill du läsa mer om evenemanget kan du klicka på denna länk:

Nyhetsrum

För att ta del av aktiviteter och schema kan du klicka på denna länk:

https://www.helsingborgshem.se/hyra-och-bo/bo-hos-oss/evenemang-och-aktiviteter f

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: