Debatt inför EU-valet på Tryckeriet

Den 15/5 kl. 18.00 anordnas en valdebatt inför EU-valet på Tryckeriet. Medverkar gör representanter från Socialdemokraterna, Centerpartiet, Moderaterna, Miljöpartiet, Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet, Liberalerna och Feministiskt Initiativ.

I förra EU-valet röstade enbart 47% av Helsingborgarna, och valdeltagandet bland den nordöstra stadens invånare var lågt. Denna debatt är därför ett gyllene tillfälle att lära sig mer om EU:s politik, varför det är viktigt att rösta och vad de olika partierna vill åstadkomma i EU.

Från 17.00 bjuds det på mingel med lättare tilltugg där man har möjlighet att mingla med politiker, föreningar och EU-projekt. Klockan 18.00 börjar debatten. Modererar debatten gör Jonas Kanje, chefredaktör för Helsingborgs Dagblad tillsammans med Sydsvenskans Politiska Chefsredaktör Heidi Avellan. Debatten är ett samarbete mellan EU-kontoret Europa Direkt och Idé A Drottninghög.

Evenemanget är gratis och alla är välkomna!

Tid: Den 15 maj, 17.00 – 19.30

Plats: Vasatorpsvägen 1b

För mer information, kontakta:
Jenny Tellström, Samordnare Europa Direkt
jenny.tellstrom@helsingborg.se
Poul Witting, aktivitetssamordnare
poul.witting@helsingborg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: