Studiebesök från Malmö stad på Drottninghög

Idag kom en grupp från stadsbyggnadsförvaltningen Malmö som arbetar med området Holma. De fick en omfattande översikt över projekt DrottningH och framstegen i det pågående arbetet i projektet och vad som har uppnåtts tills  nu.

Initialt redovisade Aners Landsbo oss,  som han arbetar med projektet DrottningH som projektledare på Helsingborgs stad. Han redovisade i korthet projektets mål och de steg som uppnåtts i samarbete Helsingborgs stad med Helsingborgshem och sen tog vi en rundtur runt i området och introducerade oss platser där arbetet har slutförts på Grönkulla. Sen gick vi tillbacka till projektlokalen och fick  en redovisning om aktuella planer, idéer och utmaningar inför projektgruppen. Studiebesöksgruppen var väldigt glad för besöket och visade stor beundran för det arbete som gjordes och den bild som de  såg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: