Herr café

IMG_0382

Rekrytera har ett manscafé på Drottninghög, Dalhem och Fredriksdal. En samlingspunkt för dem som vill komma närmare det svenska samhället. Vi samtalar om det som verkar svårt i vårt samhälle idag. Vi började för ett par veckor sedan med att bara träffas, sedan hade vi en samling på biblioteket på Drottninghög där vi fick en presentation av Grottan på Fredriksdal. Elvis Stan visade oss runt på ungdomsgården så nu vet vi, det gavs också information om Nattvandrarna. I fredags var polisen gäst hos oss och vi alla fick veta hur polisen jobbar och varför man ibland gör som man gör. Larmnumret och hur man anmäler olika saker, berättade Björn om.

IMG_0119

Gruppen är tänkt att samlas varannan vecka, på fredagar omkring 18.00, nästa gång den 20 april kommer Räddningstjänsten i Skåne och berättar om sin verksamhet. Vidare så är olika talare inbokade, känner du att du vill veta mer så vänd dig till Rekrytera. Tala där med Mustafa Kiswani, Boye Jensen eller Anas Soliman. Du kan också besöka biblioteket på Drottninghög och där prata med Saul Sagnia.

IMG_0115

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: