Informationsmöte om Drottninghögs nya förskola

Alla föräldrarna som bor på Drottninghög är välkomna för ett informationsmöte om den nya förskolan onsdagen den 17 januari  klockan 18:00 på Drottninghögsskolan i matsalen. Ingen anmälan det är bara att komma.

Helsingborgs stad planerar att bygga en ny förskola på Drottninghög med plats till 200 barn. En ny detaljplan som för det möjligt är på samråd fram till den 26 januari.

Förskolan kommer att byggas öster om tennisbanan som är ett naturskönt område på Drottninghög.  Den nya förskolan hamnar centralt i området och är en trygg plats för barnen.

Anledningen till att det behövs fler förskolor på Drottninghög är att det finns många barn och då vi bygger fler lägenheter kommer dt att bli ännu fler. Du är välkommen att komma på mötet för att få veta mer och få svar på dina frågor.

Vi bjuder på fika!

Här kan du läsa mer om detaljplanen.

Här kan du läsa mer om vad en detaljplan är och hur du kan vara med och påverka.

 

 

 

den har en stor gård, och fina lekplatser för barn ska bygga på den. Vi hjälper varandra för att alla ska må så bra när vi tittar på barnen lekar lyckligt. Anledningen för att bygga en ny förskola är att det finns många barn på drottninghög som behöver en ny förskola. , vi ska gärna höra åsikter från föräldrarna om den, en fika är också fixat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: