Många intresserade av planpromenaden

Onsdagen den 7 september var det drygt 20 personer som följde med projekt DrottningH på planpromenaden där vi gick runt och visade på förslaget på ny detaljplan för den västra delen av Grönkullagatan.

Det var boende i själva planområdet men även från resten av Drottninghög, Fredriksdal och Dalhem.  Även en man som idag har ett hus på Brohult kom. Han var intresserad av en lägenhet i det planerade höghuset närmast centrum.

Efter rundvandringen bjöds det på goda smörgåsar på restaurang Scoop i HD-huset. Där fanns det även möjlighet att ställs frågor och lämna synpunkter. det kom frågor bland annat om höjderna på husen och hur Regementsvägen kan göras säkrare för den som går och cyklar.

Du som inte hade möjlighet att vara med har en ny chans nu på lördag den 10 september. Vi börjar gå klockan 14.00 från Blåkullagatan 15. Du behöver inte anmäla dig utan det är bara att komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: