M-politiker på besök på Drottninghög

Idag hade Drottninghög besök av flera politiker från Moderaterna som var nyfikna på att få veta mer om Idé A och Drottninghög. Det blir spännande möten när de som bestämmer i Helsingborg möter de boende på Drottninghög.

Vi stadsodlingen och växthuset var det full verksamhet inför 50-årsfirandet på lördag. Berit berättade om hur odlingsgruppen varit med att utveckla odlingen från de första enkla lådorna till stadens finaste odlingsområde.

Gunnar Blomé, projektchef från Helsingborgshem berättade om vad de redan har påbörjat och vad som kommer att hända framöver. Att låta hyresgästerna få vara med och påverka standarden och omfattningen av renoveringen är en av de saker som alla samtal med hyresgästerna ha lett fram till.

De nyfikna besökarna ställde många frågor så det fick bli en snabbfika där Saul även berättade om det unika arbetsätt som finns på Idé A. Att det kom 250 besökare till avslutningen och knytkalaset på Idé A imponerade.

Själv blev jag mest imponerad av Anna Jähnke, som är Kommunalråd och Arbetsmarknadsnämndens ordförande, som verkligen hade koll på all fakta om Drottninghög.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: