S-politikerbesök på Idé A

Den 11 maj hade Idé A besök av de socialdemokratiska kommunalråden Jan Björklund, Ola Möller och Anna Ingers samt politiskt sekreterare Przemek Malachowski som är politiskt sekreterare. De ville veta mer om allt intressant som händer på Idé A men de ville även träffa Helsingborgshem och projekt DrottningH.

Saul Sagnia talade om alla bra aktiviteter som kommer till från förslag från besökarna och att Idé a är en viktig mötesplats för boende inte bara på Drottninghög utan även för Dalhem och Fredriksdal. På onsdag evenemangen kommer det ofta besökare från stora delar av stan.

Lee Antonsson från Helsingborgshem berättade om arbetet som pågar med minska avfallet och att det ska bli lättare att sortera rätt. Då vi gick runt fick politikerna även se sophuset som klass 5 på Drottninghögsskolan byggt av sopor. Vid odlingslådorna fanns aven några från odlargruppen på plats och visade hur fint det blivit. Anna Ingers som själv bor på Rosengården sa att hon var avundsjuk på allt det finna som finns på Drottninghög.

Under lunchen på Rodis Pizzeria han vi även med att tala om de saker som behöver bli bättre som att fler behöver komma i arbete och att många på Drottninghög inte röstade i förra valet.

Idag visade verkligen Drottninghög upp sig från sin finaste sida och vi kunde inte låta bli att prova både lekplatsen och utegymmet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: