Invigning av Miljöhusen!

En mycket lyckad kick-off och invigning av de nybyggda Miljöhusen på Fredriksdal inom Rikshemsbestånd. Minst 42 familjer besökte invigningen och våra utbildade Miljökämpar delade ut sorteringspåsar och förklarar hur man sorterar på bästa sätt, och även vinsten och vikten av att sortera rätt.

Miljökämparna är volontärer som bor i området och som har ett brett kontaktnät bland boende. Barnen fick möjligheten att träffa NSR:s Sophjälte. Projektet är ett samarbete mellan Rikshem, NSR, Idé A, Stadsdelsutveckling och FOKUS HÄLSA.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: