Helsingborgs HR-avdelning på besök på Drottninghög

I Helsingborgs stad finns det cirka 9 000 anställda. För att se till att vi har rätt personal på rätt plats och att alla får rätt lön i rätt tid finns det en central HR-avdelningen. Den första dagen i september besökte de Drottninghög för att lära sig mer om området och om projekt DrottningH. De gick bland annat en tipsrunda i området.

Jörgen Fransson är HR-direktör och ville att hans personal speciellt skulle titta på hur vi på Drottninghög sammarbetar med de som bor här och olika organinsationer. Många var på Drottninghög för första gången men jag tror att vi får se några komma tillbaka till Drottninghögsdagen och på onsdagsföredragen på Idé A.

bild 3

Det var en fråga som ingen kunde. Hur lång tid måste man stå i kö för att få en lägenhet på Drottninghög? Vet du svaret?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: