Praktik på DrottningH

Hej. Jag heter Ludwig. Jag går i klass 7 och nu har det blivit dags för mig att ha prao.  Jag är en av dom som var med på Mina kvarter på Kullalanet i Höganäs.  Jag tog kontakt med Thereze här på DrottningH och nu så sitter jag här i projektlokalen på Blåkullagatan. Jag har varigt väldigt spännd på vad som kommer att hända under praktiken och nu när jag väl är här så kan jag säga att det är väldigt intressant och väldigt roligt. Själv bor jag inte i Helsingborgs kommun. Jag bor i Arild i Höganäs kommun. Jag började i skolan nere i centrum för nästan ett år sedan och ända sedan dess så har jag blivit mer och mer intresserad utav staden. Det ledde till en praktikplats här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: