Nya förskolan börjar ta form.

Nu börjar de första modulerna till den tillfälliga förskolan, Diamanten på Grönkullagatan, komma på plats. Efter att marken under en månads tid har förberetts så är nästa steg att modulerna levereras.
Drottninghög fasad västerFörskolan kommer att ha 80 platser förskolan kommer att byggas av moduler som Helsingborgs stad redan äger och att den har ett tillfälligt bygglov som gäller i 5 år. Samtidigt planerar projekt DrottningH hur man på längre sikt ska kunna se till att det finns tillräckligt med bra förskolor på Drottninghög.

Catharina Brandén som är Projektchef på fastighetsförvaltningen berättar att även om modulerna kommer på plats nu så återstår det en del arbete med att göra det fint inne och ute. I mitten av juli räknar man med att arbetet blir färdigt.

Störningar under byggtiden består just nu främst i att ett antal lastbilar kommer att leverera modulerna till Grönkullagatan. Vi hoppas att de som påverkas har överseende med detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: