Stadsodling som bara växer

Stadsodlingen på Drottninghög är inne på sin fjärdesäsong. På fyra workshops tillfällen, arbetar odlingsgruppen fram olika förslag på hur odlingsområdet kan utvecklas vidare. Stadsbyggnadsförvaltningen i samarbete med arkitekter utan gränser i Alnarp, stödjer odlargruppen på Drottninghög med att ta fram en design som kommer att ge området ett ansiktslyft. Välkommen till våra dialogträffar på Idé A Drottninghög. Tisdag 17/2, kl 18.00-20.00, lördag 21/2, kl 10.00-14.00, torsdag 26/2, kl 18.00-20.00 samt lördag 7/3, kl 10.00-14 00.  Välkommen till vår Facebookgrupp. Sök oss på;  odla på Drottninghög.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: