Möt Internationella kvinnonätverket!

Att flytta till ett helt nytt land eller stad är inte alltid så lätt; det är en ny gemenskap och ett nytt samhälle som man måste anpassa sig efter och komma in i. Att dessutom behöva skaffa ett nytt jobb gör det hela ännu svårare.

Det internationella kvinnonätverket finns till för att stötta dig, och andra kvinnor i samma situation.  Det kan kännas mycket lättare om man träffar och lär känna andra som har samma problem, och gemensamt få råd och tips på hur man ska gå till väga.

Workshopen styrs av kvinnor från gruppen, och de berättar om sina egna erfarenheter och ger bland annat tips på hur man kan få jobb. Kom till Idé A Drottninghög och inspireras, och anmäl dig gärna till evenemanget på facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.