Det tar några minuter för husen att bli klara!

Idag bjöd BoKlok på en underbar montagevisning i Boklok Melba på Gulkullagatan där man fick se och uppleva hur tidseffektivt det egentligen är när husen först kommer med lastbilen, lyfts upp med hjälp av en kran och monteras fast på plats. Hela segmentet tar enbart några minuter!

BoKlok Melba är projektnamnet på byggandet av Drottninghögs allra första radhus som innehåller 31 st bostäder. Bilderna nedanför visar hur modulerna levereras fram till byggplatsen för att sedan lyftas upp och monteras fast på plats. Dessa moduler är byggda i förväg i en fabrik vilket gör hela processen mycket enklare.

Förresten, visste du att det för länge sedan låg en äppelodling på tomten? Det är det som inspirerat BoKlok till namnet BoKlok Melba. Melba är nämligen en äppelsort som har fått sitt namn efter den australiska sångerskan Nellie Melba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: