Rik, Rikare, riktigt!

Pengar, det är en bra grund i vårt moderna samhälle!

Men hur får man dem att räcka till? Jag menar på Riktigt. Våra pengar

En god vän har sagt ”Det är djävligt dyrt att vara fattig.”! Så hur blir man rik? Om du är intresserad av att få dina pengar att räcka till, då finns det ett par appar till smarttelefonen, Tink och Zlantar.

Vill du veta hur man bygger upp sin Budget och får pengar att räcka till. Kontakta Poul W på Idé A och boka en tid med mig. Jag kommer då och visar hur man med ganska enkla medel får sina pengar att räcka till. Vi kan kanske starta en liten grupp eller i varje fall öka förståelse för pengar, som tycks bli viktigare nu när vi i rasande fart närmar oss det kontantlösa samhället! Jag har själv dålig kunskap om våra nya sedlar och mynt! Men hoppas att jag har en del erfarenhet av att bygga en budget! Välkomna! Bestäm dig nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: