Vad ar AR?

 

 

Bildresultat för pokemon go
Bilden är från spelet Pokémon GO

AR är ett nytt sätt för att i framtiden kunna testa saker och se hur saker skulle se ut så man skulle kunna se hur resultatet skulle ha blivit innan den man hade bygga det i verkligheten. Detta skulle kunna vissa resultatet på hur saker man bygger i Drottninghög skulle set ut som leder till att de som bor i drottning hög även skulle fått skansen att på verka om de tycker att det ser bra ut.

 

AR står för approved reality som då på svenska blir förbättrad verklighet. Man kan se denna förbättrade verklighet genom en skärm, som exempelvis en telefon Ipad eller liknande. Sättet det förbättrar är att den kan få saker att se annorlunda ut den kan lägga till saker som inte kanske finns där på riktigt. Det finns spel som redan har använt detta. Exempel på sådana spel är Pokémon go och ingress.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.