Nya besökare på Drottninghög.

En grupp från Halmstad och Andersberg var på Drottninghög idag på ett studiebesök. Det var en blandad grupp med 20-25 deltagare från Medborgarservice Halmstad: HFAB och Halmstad kommun (bibliotek, Samhällsinformatörer, Zonen (fritidsgård) mm). De arbetar med liknande frågor i sitt miljonprogramsområde Andersberg. De ser många likheter och är intresserade i hur vi arbetar med Drottninghög.

De var speciellt intresserade av detta:                                                          Hur arbetar vi? Samverkan? IdéA? Drottninghög som en integrerad del av staden? Barn och unga? Rekrytera?                                                       De blev även väldigt intresserade av att höra mer kring tankarna och arbetet med tryckeriet.

Den som höll ihop det hela från HFAB är Johan Björnqvist som bland annat tog hand om oss på Rekrytera när vi var på studiebesök hos dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: