Nya besökare från Gnosjö kommun var på Drottninghög.

En grupp från samhällsbyggnadskontoret på Gnosjös kommun besökte Drottninghög igår. Besökare kom för att ta en blick på Drottninghög och på DrottningHs projektet.

Inledningen var med Arne Gunnarsson, han gjorde en presentation, där kände han till området Drottninghög och DrottningHs projekt. I mellan kom två personer från Rekryteras projekt och pratade lite om deras mission och hur de två projekten (DrottningH och Rekrytera) kompletteras med varandra. Efter de två personerna kom en man från Idé A och i sin tur också förklarade han sammanhanget mellan sitt projekt Idé A och modersprojekt DrottningH. Sen tog vi rundvandring runt området och besökte vi den pågående arbete på Grönkulla. Till sist träffade vi Li Hautala från Helsingborgshem på en visningslägenhet, och hon förklarade vad hon gör för att hjälpa till hyresgästerna i området som de flyttar tillbaka till sina nyrenoverade lägenheter eller som är nya hyresgäster och vilka information ger dem. Besökare var mycket nöjda och glada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: