2018 tar det fart på Drottninghög

</

Under 2018 kommer flera stora projekt igång på Drottninghög.Ombyggnaden av Vasatorpsvägen, fler hus renoveras och flera nya hus kommer på plats. De första bostadsrätterna påDrottninghög börjar byggas och det planeras för minst en nyförskola. Projekt Rekrytera är snart inne i andra halvlek och visar redan bättre resultat än väntat. Det innebär att de nu växlar upp sittarbete med att hjälpa människorna i nordöstra staden till utbildning och arbete. Idé A Drottninghög Ingen föranmälan. Fri entré. Vid frågor  poul.witting@helsingborg.se

Samarrangemang med Projekt DrottningH och Projekt Rekrytera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: