Raymond Ahlgren Onsdag 29/11 18:00

Raymond Ahlgren

I över 12 års tid har Raymond arbetat professionellt som coach åt såväl privatpersoner som storföretag och kommuner. Han har varit värd för ”Sommar” i P1, blivit porträtterad i en dokumentärfilm i SVT och skrivit en bok. Raymond började missbruka alkohol och droger som tonåring. Slogs och levde rövare runt Stureplan. Men samtidigt som han framgångsrikt byggde upp sitt företag var han minst lika framgångsrik med att rasera sitt privatliv. En dag fick nog, gjorde en helomvändning och är idag en mycket eftertraktad föreläsare inom personlig utveckling. Raymond föreläser om lycka, vårt inre ”Varför” och egots ständiga saboterande i vår vardag. Det är humor blandat med tårar och ger publiken insikter och rör om i både tanke och känsla. De insikter du kommer till som publik kommer att hjälpa dig lika mycket på ditt arbete som hemma. För det Raymond talar om är universellt och gäller oss alla. Så förbered dig på en fantastisk resa som för alltid kommer att förändra ditt liv – till det bättre!

Ingen föranmälan Fri entre Idé A Drottninghög

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: