En man som heter Ove Måndag 23/10 kl. 13.30

Filmeftermiddag: En man som heter Ove

Måndag 23/10 kl. 13.30

Film är alltid trevligt och ännu bättre om man är fler som kan delaupplevelsen. Filmen handlar om 59-årige Ove som är kvarteretsvresige ordningsman som flera år tidigare avsattes som ordförande i bostadsrättsföreningen. Det ger han blanka fan i och ser med järnhand över kvarteret. När höggravida Panvareh med familj flyttar in i radhuset mittmot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en komisk och hjärtvärmande historia om oväntad vänskap och kärlek så stark att bara döden ses som den enda vägen. Idé A Drottninghög i samarbete med Vård- och omsorgsförvaltningen. Blåkullagatan 5 Drottninghög Ingen föranmälan. Fri entré.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.