Life by Leila

Onsdag 6/9 18:00

Leila Söderholm, trebarnsmamman som tävlat i kanot och motorcykel streetracing. Hon är en mycket omtyckt inspiratör som delar med sig av sina bästa tränings-och hälsotips på tv, samt i våra största tidningar. Hur tar du dig ur gamla spår?

Hur lurar du hjärnan att börja göra sådant som är bra för dig?Leila Söderholm visar att du behöver varken mycket tid ellerutrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsningar. Det – och mycket skratt!

Leila är kvinnan bakom den populära handduksträningen som också getts ut som bok. Under föreläsningen får deltagarnaprova på hur enkelt det kan vara att få till träning utan att byta om genom att använda en sjal eller handduk.

Idé A Drottninghög Blåkullagatan 5 Ingen föranmälan. Fri entré. 106935 vid frågor.

 

2 reaktioner till “Life by Leila”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.