Teater på förskolan Kristallen

På kristallens förskola bjöds det på teater  från boken Ellen som Marianne Lundgren -Ström  spelade upp. Marianne är anställd som dramapedagog. Hon spelade med glädje för barnen . Barnen var aktiva i teatern och föreslog många olika ställen som de -trodde -Ellen  skulle vara på vara på. Marianne och barnen fick fram alla Ellens kläder som bars av olika djur. Till slut visade det sig att Ellen låg under hatten och kunde klä på sig  kläderna och ha en födelsedags fest. Barnen fick sedan leka med Ellen och hennes gosedjur.

drotta 219drotta 199drotta 225drotta 226

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: