Information om byte av fjärrvärmeledningar på Grönkullagatan

Nu är det tid för Öresundskraft att byta ut fjärrvärmeledningarna till fastigheterna på Grönkullagatan 5, 11 och nybygget på nr 15. De befintliga ledningarna börjar bli så pass gamla att de måste ersättas.

Vad är det vi ska göra?

Nya distributionsledningar kommer att grävas ner i Grönkullagatan och från dem dras en ny servisledning till fastigheterna. Samtidigt kommer NSVA att lägga ny vattenledning och nya servisventiler till fastigheterna.

Så påverkas du

Arbetet innebär att vi kommer att schakta i Regementsvägen och i Grönkullagatan samt till fastigheterna. Vi kommer att se till så att ni har tillgänglighet till fastigheterna under hela projektet och att trafiken påverkas så lite som möjligt på Regementsvägen. Grönkullagatan kommer att enkelriktas med infart från Regementsvägen. En ny utfart till Vasatorpsvägen kommer att byggas i östra delen av Grönkullagatan vid Diamantens förskola.

1Du kommer fortfarande att ha möjlighet att köra som de gröna pilarna, men inte som de röda. Busstrafiken kommer inte att påverkas!

2

Du kommer att kunna köra från Regementsvägen till Diamanten, men inte tillbaka igen. Vägen kommer alltså att vara enkelriktad.

3

Därför kommer det att komma en ny utfart från Grönkullagatan till Vasatorpsvägen.

När ska vi göra det?

Förberedande arbeten och enkelriktningen kommer vi att påbörja nu i början av maj. Veckan efter börjar vi med schaktarbetet i Regementsvägen och fortsätter därefter i Grönkullagatan.

Vår förhoppning är att arbetet i Regementsvägen kommer att vara klart under juni månad. Arbetet kommer under största delen att bedrivas på dagtid mellan 07:00-16:00. Projektet kommer att fortgå som längst till slutet av augusti 2017 men vi försöker bli klara under juli månad.

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta:

Göran Nilsson (projektledare) telefonnummer 042-490 36 41 eller goran.nilsson@oresundskraft.se

Joakim Sjöstrand (byggledare) telefonnummer 042-490 36 89.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: