Vi kan gå 200 meter extra för säkerhet, eller hur?

Under en promenad på området stötte min kollega på följande lapp:

maxi

Den handlar om att delar av cykelvägen som leder från Rökulla-området till ICA Maxi är stängd på grund av en byggarbetsplats.

Anledningen till att den är avspärrad är just eftersom det är en byggarbetsplats och att ingen ska komma till skada. Det är stora maskiner och tungt material som fraktas på platsen och utan avspärrningen skulle både barn och vuxna kunna fara illa.

Det är olyckligt om du som har satt upp lappen, eller flera som bor i området, upplever att det krävs en promenad runt halva staden för att komma till ICA Maxi. Enligt Google maps är det 450-550 meter till ICA Maxi om man går från Rökullagatan via cykelvägen. Skulle man gå runt om är det 550-650 meter från Rökullagatan till ICA Maxi. Det skiljer alltså 100-200 meter beroende var på Rökullagatan man börjar. Anledningen till att vi har mätt från Rökullagatan är för att det är området som blir mest drabbade av den avspärrade cykelvägen.

Lyckligtvis är vädret fantastiskt och vi får hoppas att det håller i sig. På så sätt blir kanske de extra meterna inte lika jobbiga. Förhoppningsvis klarade detta upp situationen för er som nu får ta en omväg till ICA Maxi.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Magnus Kjellsson, projektingenjör, Magnus.Kjellsson@helsingborg.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: