Första anställningen i livet

FullSizeRender.jpg
Rim Awde, uppväxt på Dalhem och har nu fått chansen att jobba runt omkring området hon spenderat mesta delen av sin ungdom på.

Projekt Rekrytera lyckades få ut en arbetslös ung kvinna utan arbetslivserfarenhet ut i arbete. 19 åriga Rim Awde valde att ta kontakt med Projekt Rekrytera då hon hade hört av sin granne att hjälpen finns för de som vill ut i arbetsmarknaden. Tjänsten inleddes först med praktik och under denna period insåg företaget att Rim var en driven ungdom och kunde därför erbjuda henne en anställning.

 

  • Detta är ett beslut jag kommer sent ångra då jag inom kort tid blev stöttad, coachad och rekryterad till ett arbete jag trivs bra med idag berättar Rim. Detta var ett utmärkt första jobb för mig och jag vill tacka alla parter inblandade i processen till att få denna anställning.

Samverkansparter i Projekt Rekrytera är Arbetsförmedlingen, Helsingborgshem, Försäkringskassan, Vårdcentralen Drottninghög och Helsingborgs stad. Besöks adress för Projekt Rekrytera är blåkullagatan 15.

 

 

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: